Onze Missie

Doneerbank.nl brengt donateurs en behoeftigen samen om goederen en diensten te kunnen doneren.

Onze Visie

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Gelukkig zijn wij ook een volk dat graag helpt, maar vaak niet weten hoe. Daarom biedt Doneerbank.nl u de mogelijkheid om zowel met donateurs als behoeftigen in contact te komen om goederen en diensten te doneren of gedoneerd te krijgen.
Dit maakt het voor de donateurs makkelijk om van gebruikte maar ook ongebruikte spullen af te komen en hiermee ook nog eens de behoeftige medelanders te helpen.

De hoofddoelstellingen

– Behoeftige medelanders helpen door het doneren van goederen en/of diensten
– Verspilling voorkomen van gebruikte en ongebruikte goederen
– Het voorkomen van onnodig afval en grof vuil
– Een goed gevoel krijgen

Over Doneerbank

Doneerbank.nl is opgericht als community site voor het samen brengen van donateurs en behoeftigen van goederen en diensten. Iedereen kan een account aanmaken als donateur en als behoeftige. In een paar stappen heeft u al een account.

Spelregels

Zowel donateurs als behoeftigen dienen een account aan te maken. U heeft de optie anoniem te blijven.

Bij interesse kan je de donateur een berichtje sturen, de donateur bepaald vervolgens aan wie de schenking wordt toegekend. Over het ophalen of verzenden van goederen dient onderlinge afstemming plaats te vinden.
De account van de behoeftige kan ook gebruikt worden om een schenking van goederen of diensten te plaatsen, zo kan ook de behoefte een ander helpen.

Ambassadeurs

Wordt ook ambassadeur van Doneerbank.nl
Heb je een winkel en wil je jou klanten motiveren om gebruikte spullen weg te geven? Verwijs hen gemakkelijk naar Doneerbank.nl. Wilt u weten hoe? Neem contact op via ons contact formulier